ALV & Wokkend netwerken

21-03-2016

21 maart - ALV en Wokkend netwerken

Op 21 maart combineren we het nuttige weer met het aangename. We starten de avond met de Algemene Ledenvergadering bij Brasserie de Gele Kaart. Aansluitend vertrekken we naar de overkant om bij Parkstad Plaza wokkend te netwerken of netwerkend te wokken.

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 21 maart komen we eerst samen bij Brasserie de Gele Kaart voor de Algemene Ledenvergadering. Je kunt vanaf 18.00 uur binnenlopen bij de brasserie. De vergadering start om 18.30 uur. De agenda en benodigde stukken volgen een week van tevoren. Wil je zelf nog iets bespreken tijdens de ALV? Geef het dan door aan het secretariaat.

Om 20.00 uur gaan we vervolgens naar de overkant, waar we de avond op een smakelijke wijze voortzetten bij wokrestaurant Parkstad Plaza.

Hoe gaan we dit doen?

Uiteraard kun je al gezellig kletsen met de personen in jouw omgeving. Bovendien is het fijne van wokken, dat je tussen het eten door ook eenvoudig van plaats kunt verwisselen en je dus met meer mensen in gesprek kunt komen. Mocht dit niet vanzelf gebeuren, dan geven wij gewoon een tijdstip aan om door te schuiven. Zodat je die avond met zoveel mogelijk mensen kunt spreken.

Het format

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het verbeteren van het format. Maar de bedoeling blijft, dat je op die avond een vraag stelt. Een vraag over iets waar je hulp bij nodig hebt of over iets waarnaar je op zoek bent of over een specifieke persoon waarmee je in contact wilt komen; er zijn legio mogelijkheden. Wat je vraagt, mag je helemaal zelf weten. Dit kan dus iets in de werksfeer zijn, maar mag ook voor privé zaken zijn.

Deze vragen circuleren de rest van de avond onder de deelnemers en als je denkt iets voor een ander te kunnen betekenen, geef je dit aan. Je kunt dan zelf kijken of je die avond al verder met elkaar in gesprek gaat of dat jullie hiervoor een afspraak maken.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor JBS-leden (ALV en wokken) en sponsoren (alleen wokken).

Het programma

18.00 uur Ontvangst
18.30 uur Algemene Ledenvergadering
20.00 uur Wokken
22.00 uur Einde

 

Waar?

Brasserie De Gele Kaart en Wok Plaza Leisurdome liggen bij het Parkstad Limburg Stadion, de thuisbasis van Roda JC, vlakbij afslag Kerkade-West op de N281.

Brasserie de Gele Kaart en Wokrestaurant Parkstad Plaza
Roda J.C. Ring
6466 NH Kerkrade

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op P4. Tijdens het wokken kan de auto hier geparkeerd blijven.

Brasserie de Gele Kaart
Roda JC Ring 1
6466 NH Kerkrade

Kom op maandag 21 maart naar Kerkrade om al wokkend te netwerken of al netwerkend te wokken. Aan jou de keus!

 

Wie heeft zich aangemeld voor deze bijeenkomst?

N.B. Helaas hebben wij regelmatig te maken met late afmeldingen, ook voor bijeenkomsten waarbij vooraf het aantal personen doorgegeven moet worden en dit aantal vervolgens in rekening wordt gebracht. Uiteraard kan het voorkomen dat je verhinderd bent. Daarom heeft het bestuur besloten, dat je je kosteloos kunt afmelden tot 20 maart. Daarna worden eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht. We rekenen op je begrip.

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Carpoolen?

Meld je aan via het carpoolformulier.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon