Colour your business

23-02-2016

Wat stralen kleuren uit? Welke emoties of gedachten koppelen aan kleuren? Hoe kun je dit inzetten in je onderneming? Dit en nog veel meer ga je leren tijdens de workshop op 23 februari bij Bilderberg Hotel De Bovenste molen in Venlo.

De workshop van april 2014 staat vast nog op ieders netvlies gebrand: een workshop over de eerste indruk en over zakelijk kledingadvies. Je kleding geeft aan waar jij als persoon voor staat. Het geeft je ook het nodige zelfvertrouwen om succesvol te kunnen ondernemen. Door aan de buitenkant uit te stralen wie je als persoon bent, versterk je jouw imago!

Kleurgebruik is daarbij erg belangrijk. Want kleur is emotie. Niet alleen toe te passen in je kleding, maar ook binnen je bedrijf. Als je een onderneming start of als je onderneming groeiende is, is het erg belangrijk om stil te staan hoe de vormgeving van je site en logo zijn en welke kleuren je kiest. Want hiermee laat je ook zien hoe je als persoon bent. En wat je wilt uitstralen.

Marlie Franssen is imago coach. In haar dagelijkse praktijk coacht Marlie vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en die willen werken aan hun uitstraling. Meer informatie over Marlie Franssen is te vinden op haar website www.colorconnect.nl.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon