Facebookmarketing

10-04-2017

Workshop Facebook Online Marketing

Facebook Marketing

Met een zakelijke Facebookpagina kan je eenvoudig in contact komen en blijven met een heleboel mensen. Ja, dat kan natuurlijk ook met een persoonlijke Facebookpagina, maar dat is niet handig en wij (Alger en Lieke) vertellen je graag waarom. 

Dat social media geen kwestie van alleen het zenden van informatie is, hoeven we jullie vast niet meer uit te leggen. Social media is interactief en dus altijd tweerichtingsverkeer. Jij gaat via Facebook in gesprek met (potentiële) klanten. Jouw zakelijke Facebookpagina moet natuurlijk uitstralen wie je bent, waar je voor staat en wat jouw expertise is. Hoe je dat het beste aanpakt, vertellen we je graag. 

Neem een smartphone, tablet of laptop mee om onze tips meteen in praktijk te brengen. We vragen iedereen die komt en nog geen zakelijke Facebookpagina heeft, om alvast een pagina aan te maken. Hoe je dat doet, lees je op de website van Alger, socialpaint.nl.

Het is voor aspirant-leden niet meer mogelijk zich aan te melden voor deze bijeenkomst.
Niet getreurd, ook onze volgende bijeenkomst over Bloggen en Nieuwsbrieven belooft weer héél interessant te worden.
Het is voor JBS- en De WERKplaats-leden nog wel mogelijk zich aan te melden.

 

Wie hebben zich al aangemeld?

Voor wie?

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor JBS-leden, aspirant-leden, sponsoren en leden van De WERKplaats. Lieke en Alger zijn allebei 'bewoners' van De WERKplaats en daarom hebben zij gekozen voor deze lokatie. 

Programma:

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: Voorwoord voorzitter

20.30 uur: Workshop Facebookmarketing

21.45 uur: Netwerkborrel

23.00 uur: Einde

Waar?

Mauritslaan 49, 6129 EL, Urmond

Het is goed met de auto bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Lieke en Alger hebben deze avond namens de JBS georganiseerd. Ook de volgende bijeenkomst over Nieuwsbrieven en Bloggen wordt door hen georganiseerd en na deze twee workshops ben je in staat om zelfstandig je online presentatie te verzorgen. 

 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon