Familie dag 2016

11-09-2016

FAMILIEDAG JBS ZONDAG 11 SEPTEMBER 2016
 

Voor iedereen, of je nu ondernemer of werknemer bent, is het belangrijk om voldoende tijd en aandacht aan je partner en/of je gezin te besteden. Samen genieten om daarna weer alle energie, passie en liefde in je onderneming of werk te stoppen! Dit vindt JBS belangrijk voor haar leden. Daarom organiseert JBS ook dit jaar weer een familiedag voor de leden, hun partners en/of hun kinderen.

Aanvang:

Op zondag 11 september 2016 vindt de familiedag van JBS plaats. Vanaf 10.00 uur ben jij met je partner of je gezin welkom op het adres Brughofweg 25 poort 3 te Kerkrade. Dit adres bevindt zich bij GaiaZOO.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Aanmelden voor  6 september 2016:

Graag aanmelden voor 6 september 2016. Daarbij dien je aan te geven de hoeveel volwassenen en het aantal kinderen die tot je gezin behoren (hoeveel kinderen tot 2 jaar, tussen 3 en 9 jaar en 10 jaar en ouder);

Voor wie?

Deze bijeenkomst is enkel toegankelijk voor JBS-leden en sponsoren.


Het programma:

10:00 uur: Ontvangst

10:15 uur: Welkom / Start Programma

10:45 uur: Start activiteit.

12:45 uur: Afsluiting activiteit

13:00 uur: Vrij in het park.

16:00 uur: Frietjes en snack.

16:45 uur: Afsluiting

Waar?

GaiaZOO Kerkrade
Bezoekadres Hof van Gaia - GaiaZOO Business & Events
Brughofweg 25 (poort 3)
6468 PB Kerkrade

Bereikbaarheid:

Vanuit Maastricht:
Via autosnelweg A79 Maastricht/Heerlen naar N281 afslag Heerlen-Zuid/Kerkrade. Afslag Kerkrade-West. Volg de bordjes Park Gravenrode en GaiaZOO. Voorbij de GaiaZOO houten brug RECHTDOOR (niet links afslaan naar de hoofdingang) en bij de stoplichten op de T-splitsing linksaf slaan. Dit is de Kerkradersteenweg. Beneden bij de stoplichten linksaf (bordjes hotel Brughof/Hof van Gaia) en meteen weer links inslaan. Dit is de Brughofweg. Volg bordjes Hof van Gaia – business en events. Aan de linkerkant (tegenover kasteel) is de ingang van Hof van Gaia - business en events en staat aangeduid bij poort 3 (Brughofweg 25).
Hier is voldoende parkgelegenheid. 

Vanuit Eindhoven / België:
Via autosnelweg A76 (E314) Aken/Heerlen en knooppunt Ten Esschen richting autoweg N281 Voerendaal/Heerlen. Afslag Kerkrade-West. Volg de bordjes Park Gravenrode en GaiaZOO. Voorbij de GaiaZOO houten brug RECHTDOOR (niet links afslaan naar de hoofdingang) bij de stoplichten op de T- splitsing linksaf slaan. Dit is de Kerkradersteenweg. Beneden bij de stoplichten linksaf (bordjes hotel Brughof/Hof van Gaia en meteen weer links inslaan. Dit is de Brughofweg. Volg bordjes Hof van Gaia – business en events. Aan de linkerkant (tegenover kasteel) is de ingang van Hof van Gaia business en events en staat aangeduid bij poort 3 (Brughofweg 25). Hier is voldoende parkgelegenheid. 

Gratis Parkeren

Deze bijeenkomst wordt namens de JBS georganiseerd door Jeroen Gooyen van Neyoog Events.

 

 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon