Groei door Innovatie

20-11-2017

Groei door innovatie is het thema van deze JBS-bijeenkomst die onderdeel uitmaakt van 'Groeten uit Maastricht'. In het karakteristieke witte Eiffelgebouw vertellen ervaringsdeskundigen een goed verhaal over groei.

Eén spreker kennen JBS-leden al bijzonder goed, dat is Ralf Grispen van Thermografisch Adviesbureau en Elektra Inspectie. Hij vertelt samen met mede-eigenaar Rob Huting hoe het bedrijf in de afgelopen twintig jaar is gegroeid. Enerzijds door innovatie, specialisatie en samenwerkingsverbanden, anderzijds door in steeds meer sectoren actief te zijn. Maar vooral ook doordat Ralf en Rob zichzelf blijven, vertrouwen in hun medewerkers, een goed contact hebben met hun klanten en natuurlijk keihard werken.

Iemand die ook keihard werkt is Hester Coolen, organisator van het jaarlijkse evenement DesigndayDesignday staat voor onafhankelijk, toegankelijk, bruikbaar design van ontwerpers die zelf maken. Hester werkte zelf twintig jaar als ontwerper en maker van meubels en interieurs. Designday begon klein, maar heeft nu internationale allure. Designday koppelt ontwerpers aan bedrijven en instanties, verbindt mensen met elkaar, adviseert, regisseert en bemiddelt in het culturele veld. Het evenement vindt altijd plaats op een bijzondere locatie met een 'maak'geschiedenis.

Aanmelden voor deze inspirerende avond met goed verzorgde borrel na afloop?

Aanmelden kan hier!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Maastricht. 

Wie hebben zich al aangemeld?

Waar:
Het Eiffelgebouw in Maastricht. (Dat grote, witte gebouw met Sphinx erbovenop).
Ingang via het parkeerterrein. 

Hoe:
Er stoppen een aantal bussen vrijwel voor de deur in de Boschstraat.
Wie met de auto komt, kan op verschillende plekken parkeren.
Kijk voor een overzicht van parkeerplekken op de pagina van Groeten uit Maastricht.

Aanvang:
19.30 uur

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon