Human Being Management door Anita Stal

20-02-2017

Luisteren naar binnen. Anita Stal kondigt zelf aan:

“Mijn naam is Anita Stal, een energieke en ambitieuze vrouw. Moeder van 2 geweldige pubers, Luc en Daan. Mijn vrije tijd vul ik graag met mensen die me dierbaar zijn, mensen die me inspireren, hardlopen, zwemmen, yoga, lezen, tuinieren enz. Mensen vragen mij geregeld hoeveel uren mijn dagen hebben. Samen met Luc en Daan woon ik in Maasniel in een leuk jaren 50 huis met authentieke kenmerken. Authentiek, autonoom. Met deze woorden maak ik meteen een bruggetje naar mijn drijfveren in mijn leven, zowel privé als zakelijk. Want wie ben ik nou echt? En waar word ik enthousiast van? Wat vind ik belangrijk? Dat was een hele zoektocht. Ik dacht heel lang dat ik geknipt was voor de financiële wereld. Tijdens mijn opleidingen echter ontdekte ik steeds weer een nieuwe passie. Van assurantiën naar hypotheken. Van hypotheken naar echtscheidingsadvies. Van echtscheidingsadvies naar NLP, Van NLP naar coaching. En van NLP en coaching naar Human Being Management. En ik zou het bijna vergeten: Van werknemer naar zelfstandig ondernemer.

Human Being Management

Voor de Actor opleiding van Human Being Management (HBM) bleek de voorstudie het kijken van de film “As it is in heaven”. Wat een indrukwekkende film. De film deed iets met me. Ik ontkwam er niet aan me te identificeren met de verschillende personages van de film. En dat was precies het doel van de film.

“Luisteren naar binnen” is een boek geschreven door Ed Baas. Ed heeft de film als inspiratie gebruikt voor het boek. “Luisteren naar binnen”. Hoe vaak doen we dat? Luisteren naar onze intuïtie, ons realisme, ons gevoel, onze ratio. En weten we wel waar we het best naar kunnen luisteren? Wat is nou van nature hetgeen waarop wij beslissingen nemen of informatie verzamelen?

20 Februari neem ik jullie graag mee in de HBM filosofie. HBM heeft oog voor de hele mens. HBM kijkt verder dan je competenties. HBM geeft je inzicht in je natuurlijke kracht en hoe je die optimaal kunt leren benutten. Is hetgeen waar we zo goed in zijn wel werkelijk datgene waar we enthousiast van worden? 20 Februari kom ik iets vertellen en vooral heel goed “luisteren naar binnen”. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.”

 

Voor wie:

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor JBS-leden, sponsoren en aspirant-leden.

 

Het programma:

 

19.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en heerlijke Limburgse vlaai;

20.00 uur: Welkom door de voorzitter;

20.30 uur: Interactieve workshop over HBM door Anita Stal;

21.45 uur: Netwerkborrel;

23.00 uur: Afsluiting.

 

Waar:

De bijeenkomst vindt plaats bij de Business Center Roerpoort in Herten, een bedrijfsverzamelgebouw met de modernste vergaderruimtes, -faciliteiten en een fantastische brasserie. Dit inspirerend bedrijfsgebouw ligt direct aan de A73.

De catering wordt verzorgd door Party Catering Company Metsemakers-Starmans (www.metsemakers.nl)

Adres: Business Center Roerpoort

Boven de Wolfskuil 3

6049 LX Roermond

Je kunt gratis parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Nieuwsgierig? Kom op 20 februari 2017 naar de Business Center Roerpoort!

Deze bijeenkomst werd georganiseerd door Desirée Cuijpers (Crombag Oehlen advocaten) en Anita Stal (Stal Financieel Advies)

 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon