Nieuwsbrieven en bloggen

16-05-2017

Nieuwsbrieven en bloggen

De meningen over het sturen van nieuwsbrieven zijn verdeeld. Mensen krijgen al zo veel nieuwsbrieven, zitten ze wel te wachten op die van mij? Wij - Alger van Social Paint, online marketeer en Lieke van Lieke Schrijft, professioneel tekstschrijver - zouden hierop zeker 'ja' antwoorden. Als je tenminste voor een relevante, goed leesbare nieuwsbrief zorgt die aantrekkelijk is voor je doelgroep. Die trouwens vooral geen 'Nieuwsbrief' moet heten! Ook (laten) bloggen is een aanrader. Google houdt van verse content op je website en een blog is de ideale manier om jezelf als expert neer te zetten. Alger en Lieke vertellen graag hoe je hiermee aan de slag gaat.

 

Meld je nu aan! 

Helaas vol voor aspirant-leden! Meld je toch aan, wellicht valt er nog iemand af en kun je toch komen!
 
Wie hebben zich al aangemeld?

Voor wie?

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor JBS-leden, aspirant-leden, sponsoren en leden van Sablones. De lokatie is deze keer Sablones in Venlo en daarom zijn Sablones-leden van harte welkom!

Programma:

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: Voorwoord voorzitter

20.30 uur: Workshop Nieuwsbrieven en bloggen

21.45 uur: Netwerkborrel

23.00 uur: Einde

Waar?

Kaldenkerkerweg 20 5913 AE Venlo

Het is goed met de auto bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Lieke en Alger hebben deze avond namens de JBS georganiseerd. Na het volgen van deze en die van afgelopen april over Facebookmarketing, ben je in staat om zelfstandig je online presentatie te verzorgen. 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon