Terug naar leden
Voornaam
Inge
Achternaam
van den Heuvel
Bedrijfsnaam
Meringe
Website
E-mail
inge@meringe.nl
Linkedin
Telefoon
06 1213 3473
Omschrijving

Inge Van den Heuvel is een enthousiaste, kleurrijke onderneemster en expert op het gebied van profilering, personal branding en imago. Met haar bedrijf Meringe richt ze zich momenteel vooral op zichtbaarheid.

“Ik maak mensen ervan bewust dat ze zelf de hoofdrol spelen in hun leven en dat ze invloed hebben op die rol. Je uitstraling die overkomt je niet, die maak je. Met je looks kun je spelen, zaken voor elkaar krijgen. Met de juiste uitstraling, maak je een onuitwisbare eerste indruk en word je serieus genomen. Ik daag je uit om je op een positieve manier te onderscheiden door jezelf te durven zijn, maar dan wel een zelfbewuste en goed geklede versie van jezelf.”

“Mijn enthousiasme is echt kenmerkend voor mij. Ik breek gemakkelijk het ijs en benoem je sterke punten. Ik sta met even veel plezier voor grote groepen als voor individuen. Iedereen die serieus met zichzelf bezig is, is van harte welkom. Ik zorg dat je positief opvalt in de wereld waar je contact mee wil maken. Wil je meer weten over hoe ik dat doe, neem dan ook een kijkje op mijn Facebook-pagina." 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon