Terug naar leden
Voornaam
Laura
Achternaam
Lazzarini
Bedrijfsnaam
Laura Lazzarini #Aandachtverstrekker
Website
E-mail
aandacht@lauralazzarini.nl
Linkedin
Telefoon
06 2152 1382
Omschrijving

Laura coacht ondernemers en helpt hen bij het maken van keuzes zodat ze meer structuur, rust en balans krijgen in hun werk en hun leven. Vooral ondernemers die al een paar jaar bezig zijn met hun bedrijf kloppen bij Laura aan voor hulp.

“Je omzet groeit, je klanten zijn tevreden, maar toch voelt het ondernemen niet meer zo goed als toen je begon. Want je agenda staat vol, je bent voortdurend bezig met operationele zaken en je ziet wel kansen maar hebt geen tijd om ze te grijpen. Je dacht dat als je bedrijf eenmaal succesvol was, je kon investeren in jezelf en je gezin, maar in de praktijk valt dat tegen. Een goed moment om bij mij langs te komen. Na een traject vol aandacht weet je hoe je weer kunt genieten van je succes in plaats van de hele dag rennen en vliegen en voortdurend denken dat je tekortschiet.”

“Ik geloof dat ondernemer en bedrijf één zijn. Om te veranderen en te groeien, moet je aan je privéleven én aan je bedrijf werken. Ik help je door naar je te luisteren en je de juiste vragen te stellen. Soms hebben we daar pen en papier bij nodig, maar coachen doe ik het liefst in de natuur. Buiten praat je makkelijker, ben je opener en verloopt het proces intuïtiever. Zo leer ik je nog beter kennen. Jij en je bedrijf groeien ondertussen naar het volgende level.”

Laura was Lid in the Picture in november 2018.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon