Terug naar leden
Voornaam
Lieke
Achternaam
Rijkx
Bedrijfsnaam
Lieke Schrijft
Website
E-mail
info@liekeschrijft.nl
Linkedin
Telefoon
06 471 250 38
Omschrijving

Vanaf het moment dat Lieke kon lezen en schrijven, waren dat haar favoriete bezigheden. Geen wonder dat ze tekstschrijver werd. En wat is dan een betere bedrijfsnaam dan Lieke Schrijft?

"Een nieuwsgierig en leergierig persoon met een grote liefde voor taal en tekst, is wie ik ben. Heldere, doelgroepgerichte teksten schrijven, is mijn passie. Ik laat me niet afschrikken door onmogelijk lijkende deadlines en houd altijd het overzicht. De klant is bij mij écht koning. Ik leer je graag kennen en luister naar je wensen. Veel JBS'ers zijn klant bij mij en daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Bekijk ook eens mijn zakelijke Facebook-pagina waarop ik met veel plezier deel wat ik allemaal doe." 

"Terwijl ik totaal geen technische achtergrond heb en maar zelden een voldoende haalde voor wiskunde, natuurkunde of scheikunde; schrijf ik met veel plezier over (wegen)bouw, logistiek, chemische industrie en ict. Een andere tak van 'schrijfsport' waar ik inmiddels expert in ben, is duurzaamheid in combinatie met internationale samenwerking. Denk daarbij aan projecten zoals Fairtrade Regio Parkstad en het Bevrijdingsfestival in Roermond."

Lieke was Lid in the Picture in januari 2018.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon