Terug naar leden
Voornaam
Marieke
Achternaam
Doensen
Bedrijfsnaam
Mental Fit
Website
E-mail
info@mentalfit.nu
Linkedin
Telefoon
06 4093 7877
Omschrijving

Marieke Doensen is geen coach waar je bij op de bank gaat zitten. Marieke is wandelcoach. Buiten zijn bevordert de ontspanning van lichaam en geest. 

"Ik bied volwassenen coaching aan in de natuur als ze vastlopen in hun werk, relaties, studies, sociale contacten, levensvragen of zelfvertrouwen. Ik werk volgens de TriA-methode van aandacht, acceptatie en actie. De methode is gebaseerd op een uitgebalanceerde combinatie van de kracht van acceptatie en vrijlaten en de verbinding leggen tussen het bewuste en onbewuste." 

"Naast individuele coaching, organiseer ik regelmatig TriA-walk intervisiewandelingen voor hulpverleners, coaches, therapeuten en leerkrachten en voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen. De TriA-walk is een unieke intervisiemethode waarbij iedere deelnemer met behulp van een stappenplan aan de slag gaat met zijn persoonlijke ontwikkelingsvraag." 

"Met alternatieve begeleiding richt ik me op volwassenen die op school, in het (zoeken naar) werk, in sociale contacten, in hun vrijetijdsbesteding of in de hulpverlening vastlopen. De achtergrond kan heel divers zijn: gedragsproblemen, autisme, psychiatrische stoornis, agressie, hechtingsstoornis of andere problematieken. De kernwaarden in de begeleiding zijn: verbinding, acceptatie en vertrouwen, samen doen en groei." 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon