Terug naar leden
Voornaam
Sirella
Achternaam
Dieteren
Bedrijfsnaam
La Sirel
Website
E-mail
contact@lasirel.nl
Linkedin
Telefoon
Omschrijving

‘Ga daar maar staan. Klik, klik, klaar’, is NIET Sirella’s manier van werken. Want Sirella neemt de tijd om je te leren kennen, je op je gemak te stellen. Ze houdt jouw doel voor ogen. Denk aan portretfotografie voor betere (online) zichtbaarheid, aan conceptuele fotografie voor je bedrijf, aan evenementfotografie voor een sprankelend beeldverslag, aan pakkende foto’s bij nieuwsbrieven en blogs of aan toegepaste fotografie bij redactionele stukken. Maar klop ook gerust bij Sirella aan voor de vormgeving van logo’s, huisstijlen, flyers en brochures. Of voor een workshop om beter te leren fotograferen.

“Mijn achtergrond is grafische vormgeving, een rugzak waaruit ik veel kennis en ervaring put die ik toepas als ik fotografeer. Voor het Ministerie van Defensie heb ik bijvoorbeeld ooit een heel bladconcept gemaakt, dus ik weet hoe beeld en tekst met elkaar samenwerken. Ik doe meer dan ‘praatje plaatje’, ik doe beeldcommunicatie.”

“Foto’s maak ik echt samen met jou. Ik maak tijd voor je, ga de diepte in en probeer in een gesprek precies boven tafel te krijgen wat jij wilt uitstralen, wat bij jou en je bedrijf past en waarbij jij je op je gemak voelt. Wat maakt jouw bedrijf uniek en hoe breng ik dat in beeld? Met goede foto's kun jij je onderscheiden en word je zichtbaarder. Als het beeld klopt, trek je de klanten aan die bij je passen.”

Sirella was Lid in the Picture en januari 2019.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon