JBS-lid in the picture: José Bollen

Februari 2016

Wie ben je?

Ik ben José Bollen. Geboren in Heerlen. Momenteel woon ik in Brunssum samen met mijn man Math.

Welk bedrijf heb je en wanneer ben je gestart?

Mijn bedrijf JB Debiteurenbeheer en Administratie ben ik gestart in april 2013. Ik richt mij met name op het voeren van administraties voor kleine bedrijven en ik neem bedrijven het debiteurenbeheer uit handen. Mijn specialisatie is daarbij het debiteurenbeheer voor de advocatuur, maar uiteraard zijn alle bedrijven die hun debiteurenbeheer willen uitbesteden welkom!

Wat heb je gedaan voor je een eigen bedrijf had?

Na mijn studie sociale wetenschappen heb ik het roer omgegooid en ben gaan werken in de financile sector. De laatste jaren was ik werkzaam als assistent manager Finance & Control bij Holland Casino regio Zuid in Venlo.

Wanneer en waarom ben je lid geworden van JBS?

Ik ben vorig jaar lid geworden van JBS. Ik ben op uitnodiging van Yvette Swinkels een keer meegegaan naar een bijeenkomst. De sfeer en de combinatie van netwerken met een thema spraken me meteen aan.

Wat zoek je bij JBS en wat heb je al gevonden?

Ik heb een eenmanszaak en dat kan soms eenzaam zijn. Om dit wat op te vangen ben ik op zoek gegaan naar een netwerkgroep die niet te vrijblijvend is en waar het om iets meer gaat dan het uitwisselen van visitekaartjes. Ik hoop hier goede contacten op te doen en wat op te steken van de ervaringen van anderen.

Als jij een merk zou vertegenwoordigen, hoe zou je dat merk dan omschrijven?

Sociaal, professioneel en kleinschalig.

Wat draag jij bij aan de maatschappij?

Ik kies in mijn leven duidelijk voor kleinschalig en lokaal. Ik ondersteun een aantal goede doelen die hierop aansluiten en doe mijn inkopen zoveel mogelijk bij de lokale winkelier. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk en als mensen mijn hulp nodig hebben, sta ik voor ze klaar.

Wat hoeft niet meer of wat ga je uit de weg?

Ik laat me niet meer meeslepen in het negativisme van anderen.

Wat is je toekomstvisie?

Ik hoop de komende jaren de stijgende lijn die ik in mijn bedrijf zie door te zetten zonder daarbij mijn visie van persoonlijke benadering en kleinschaligheid los te laten. Verder zie ik wel wat er op mijn pad komt.

Wat is belangrijk in je leven?

Een positieve levenshouding. Kijken naar al het goede wat je hebt en daarvan genieten.

Wat zijn je hobby's en passies?

Theaterbezoek, sporten (spinning), koken en lekker eten met vrienden, reizen.

Vertel iets verrassends over jezelf.

Het ligt in het verlengde van mijn passie voor theater. Ik vind het heel leuk om tijdens een feestje of carnavalsavond op de planken te staan. Een leuke playbackact of een roddelverhaal samen met mijn zus zijn favoriet!

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon