JBS-lid in the picture: Karen Cox

Oktober 2016

Wie ben je?

Ik ben Karen Cox. Ik ben 48 jaar. Ik heb 2 kinderen: Tim is 18 en Bram is 13. In ons huis wonen ook nog Borrel en Nootje, 2 gekke katers. Ik ben dol op de kleur oranje.

Wat voor bedrijf heb je en sinds wanneer?

Sinds 12 januari 2015 heb ik Pit Groeihuis samen met Willeke. Pit is het allerleukste kinderdagverblijf en bso van Susteren en omstreken.

Wat heb je gedaan voordat je ondernemer werd?

Voor Pit Groeihuis heb ik gewerkt als binnendienstmedewerker bij BLG, als advertentieverkoopster bij Weekblad De Trompetter, als entertainer in Mallorca, als Frau Antje in heel Duitsland, als binnendienstmedewerker bij Ikea op het werk en als peuterleidster bij psz 't Hommeltje.

Wat is de toekomstvisie voor je bedrijf?

Onze toekomstvisie is dat Pit Groeihuis in 2020 het allerleukste kinderdagverblijf en bso van heel Nederland is!

Wanneer en waarom ben je lid geworden van JBS?

We zijn lid sinds 1 januari 2016 en we zijn  lid geworden omdat we het belangrijk vinden om met andere ondernemers te kunnen praten en om ideeën uit te wisselen. En omdat we het gezellig vinden!

Wat heeft JBS je gebracht en wat hoop je er nog te vinden?

Door JBS heb ik interessante en leuke mensen ontmoet. Ik ben op mooie locaties geweest. Ik hoop door JBS een vangnet te creëren. Samen kennis delen en er voor elkaar zijn in geval van nood.

Wat gun je iedere ondernemer?

Ik gun iedere ondernemer dat hij of zij met zijn onderneming zijn of haar passie en missie leeft. En ik wens iedereen heel veel succes en ook plezier!

Wat hoeft voor jou niet meer?

Ik wil niet meer werken voor een baas. De vrijheid van een eigen onderneming bevalt erg goed!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet van mijn kinderen. Ik ga graag naar festivals, concerten en workshops. Ik reis graag en wil nog veel van de wereld zien. Lezen en spelletjes doen, vind ik ook leuk. Ik kijk graag naar sportwedstrijden. Ik ben fan van PSV. Een droom van mij is om een keer naar de Olympische Spelen te gaan.

Wat is je motto of favoriete uitspraak?

Onze slogan voor Pit vind ik zo mooi: spelend groeien naar eigen wijsheid!
Mijn motto: blijf spelen!

Vertel iets verrassends over jezelf.

Iets verrassends: ik hou van uitdagingen. Ik heb dit jaar onder meer in een ijsbad gezeten, een nieuwjaarsduik genomen, 7 uur lang in mijn eentje in een bos gezeten met alleen een fles water en een vuilniszak. En  28 augustus ga ik parachutespringen.

 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon