JBS-lid in the picture:

Wie ben je?

Mijn naam is Robert Roijen, 35 jaar jong en geboren te Maastricht. Ik heb twee dochters, een ondeugende van 4 jaar en een jongedame van 9 jaar. Ik woon samen met (nog even) mijn vriendin Nancy. Even inderdaad, want in augustus staat trouwen op de planning!

Welk bedrijf heb je en wanneer ben je gestart?

Sinds april 2013 ben ik samen met mijn compagnon Dave Ruijters D&R Data gestart. D&R Data is gespecialiseerd in de aanleg van data en telefonienetwerken en alles wat daarbij komt kijken. Iedereen kent het, en (bijna) iedereen gebruikt het: internet. Al eens erover nagedacht hoe die plaatjes, teksten en video’s op die pc terecht komen? Juist, uiteindelijk via kabeltjes. Of het nu gaat om huisbekabeling, of grote bedrijfsnetwerken, D&R Data maakt het. Op onze website vind je nog veel meer informatie over onze werkzaamheden, want bij kabel alleen blijft het niet ;-)

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na jarenlang voor een groot bedrijf te hebben gewerkt in dezelfde branche, kriebelde het gevoel om een eigen bedrijf op te richten. Je eigen beslissingen, je eigen manier van werken, je eigen manier van omgang met klanten. Persoonlijk en klantgericht. Wel even anders dan voor een baas werken, maar dagelijks je eigen ding doen heeft zijn charme.

Wanneer en waarom ben je lid geworden van JBS?

Ik ben vorig jaar lid geworden. Op advies van Ralf Grispen (een oud-collega en geen onbekende binnen JBS) ben ik een keertje komen kijken. Dat beviel, de aanpak en diversiteit binnen JBS spraken me aan. Tja, en lid worden is dan snel gedaan!

Wat zoek je bij JBS en wat heb je al gevonden?

Binnen JBS leer je mensen kennen. Het is leuk om de verhalen te horen en eventueel te kunnen schakelen bij een vraag of wens van een andere JBS’er. Ieders netwerk kan een goede bijdrage leveren aan het totaal plaatje.

Als jij een merk zou vertegenwoordigen, hoe zou je dat merk dan omschrijven?

Een merk vertegenwoordigen? Tja… Is een term ook goed? Internet! Op dezelfde wijze zoals ik dat doe en zoals ons bedrijf D&R Data dat doet -> verbinden! 

Wat draag jij bij aan de maatschappij?

In de hobbysfeer ben ik onder andere groepsvoorzitter van scoutinggroep Titus Brandsma te Maastricht. Als scoutinggroep probeer je jeugd binnen de maatschappij op een verantwoorde wijze iets mee te geven. Normen en waarden, elkaar respecteren. Dit alles binnen de leerzame omgeving die scouting heet.

Een strakke bedrijfsvoering in de zin van voor- en achteruit. Links en rechts zijn ook opties! Er is meer om je heen dan de gebruikelijke zaken. Nieuwe producten, nieuwe contacten, verbreed je wereld.

Heb je een toekomstvisie?

In de toekomst hoop ik dat ons bedrijf mag groeien. Voor zolang het gaat, runnen we de zaken met z’n tweeën, maar doel is over een jaar of drie een gezonde zaak te hebben met wellicht personeel. Een solide klantenkring en leveranciers mogen natuurlijk niet ontbreken.

Wat is belangrijk in je leven?

Belangrijk in mijn leven is mijn gezin. Ik kan ervan genieten als ik mooie momenten meemaak met de dames. Werken is 1, maar zonder een goede basis ben je nergens. Die basis is voor mij thuis. De tijd vliegt en genieten van de bijzondere momentjes moet je zeker doen.

Wat zijn je hobby's en passies?

Zoals al eerder vermeld is scouting een hobby. Verder ben ik minimaal twee keer per week te vinden in de sportschool. Spinning, fitness, lekker bezig zijn en proberen de werkdruk te vergeten. Ook lekker een stuk wandelen, of trekken met de rugzak ga ik niet uit de weg.

Vertel iets verrassends over jezelf

Iets spannends? Tja, Robert is heel veelzijdig en vindingrijk! Gaat niet bestaat niet, er is altijd wel iets te verzinnen.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon