JBS-lid in the picture: Willeke Mennens

November 2016

Wie ben je?

Ik ben Willeke Mennens, ik heb 2 volwassen kinderen van 28 en 23 jaar, Jos en Kim. Ik woon in Susteren vlakbij ons bedrijf Pit Groeihuis. Ik heb 2 katten en een hond. 

Wat voor bedrijf heb je en sinds wanneer?

Pit Groeihuis heeft op 12 januari 2015 het kinderdagverblijf geopend en heeft precies een jaar later de buitenschoolse opvang geopend. Nu zijn wij een "gemengde" groep en bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit is uniek in de omgeving.

Wat heb je gedaan voordat je ondernemer werd?

Voordat ik samen met Karen (zij was vorige maand Lid in the Picture) hieraan begon, was ik in loondienst bij diverse kinderopvangorganisaties. Vaak werkte ik op een "buiten"locatie zodat ik een soort ondernemer in loondienst was.

Wat is de toekomstvisie voor je bedrijf?

Onze toekomstvisie is, naast wat Karen al noemde toen zei Lid in the Picture was, een bloeiend bedrijf in stand houden en vooral een goed contact opbouwen en onderhouden met de ouders van onze klantjes.

Wanneer en waarom ben je lid geworden van JBS?

Eind 2015 zijn we enkele keren bij de bijeenkomsten van JBS geweest en omdat het ondernemerschap vrij nieuw voor ons is, dachten we dat het leuk zou zijn om lid te worden. Tot nu toe hebben we daar nog geen spijt van, de bijeenkomsten zijn altijd weer heel gezellig en vaak steken we er nog iets van op. 

Wat gun je iedere ondernemer?

Ook ik gun iedere ondernemer een onderneming vol passie en dat hij/zij spelend kan groeien naar eigen wijsheid.  

Wat hoeft voor jou niet meer?

En ook nu sluit ik weer bij Karen aan. Het eigen bedrijf bevalt heel erg goed; doen waar je in gelooft en ervaren dat mensen daar blij mee zijn.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd lees ik graag. Ik wandel met de hond of fiets het land door. Ik krijg binnenkort kippen en heb begrepen dat die ook wel wat tijd kosten. 

Wat is je motto of favoriete uitspraak?

Motto: spelend groeien naar eigen wijsheid. Favoriete uitspraak: het leven is leuker als je lacht.

Vertel iets verrassends over jezelf.

Ik heb met een ezel gewandeld en dat was top, dat ga ik vaker doen. Ik hou van groen in de breedste zin van het woord ;-). 

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon