Terug naar leden
Voornaam
Marjoleine
Achternaam
Schlösser-Geuze
Bedrijfsnaam
ZonderFout.nl
Website
E-mail
info@zonderfout.nl
Linkedin
Telefoon
06 2455 0992
Omschrijving

Marjoleine is een enthousiaste en hartelijke ondernemer die zeer grondig en gestructureerd werkt. Ze helpt voornamelijk zzp'ers en het mkb. Dankzij haar liefde voor taal, oog voor detail, gezond verstand en analytisch vermogen ontleedt ze iedere tekst tot in de puntjes. ZonderFout.nl zet de puntjes op jouw i.

"Ik zorg ervoor dat in een tekst de spelling en grammatica in orde zijn, er geen tikfouten meer in staan, de interpunctie goed is, termen en schrijfwijzen consistent worden gebruikt, er geen stijlfouten meer te vinden zijn en de gebruikte (geografische) namen en adressen correct zijn geschreven. Ook signaleer ik onjuiste woordkeuzes, tegenstrijdigheden, dubbelzinnigheden en zinnen die niet prettig lezen. Dat doe ik voor iedereen die dat nodig heeft. Zelfs tekstschrijvers, die net als ik een talenknobbel hebben, laten graag hun werk nog even door mij nalezen."

"Met onderscheidende én foutloze teksten wordt jouw bedrijfscommunicatie effectiever en succesvoller en zet je mensen aan tot actie.
Wil je beter leren schrijven? Samen met tekstschrijver Willy Janssen (Creataal) ben ik Team Tekst & Taal. 'Schrijf voor je bedrijf' is de naam van onze workshop waarin we ondernemers leren hoe ze meer resultaat behalen met sterkere teksten."

Marjoleine was Lid in the Picture in juli 2017.

JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon