Wat is JBS?

JBS is dé plek waar ondernemers nieuwe mensen leren kennen, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen. Het gaat niet om keiharde acquisitie, niet om het uitdelen van zo veel mogelijk visitekaartjes. Het gaat bij JBS om elkaar echt iets gunnen. 

Laagdrempelig en professioneel

JBS is een laagdrempelige vereniging waar bijeenkomsten altijd een informele sfeer hebben. Dat gaat overigens heel goed samen met professionaliteit en kwaliteit. De sprekers die we uitnodigen, de workshops waar we aan deelnemen en de bedrijven die we bezoeken voegen écht iets toe. 

Profileer jezelf op allerlei manieren

Je kunt je netwerk actief uitbreiden en jezelf profileren op verschillende manieren. Allereerst door je profiel op deze website zo uitgebreid mogelijk in te vullen met een leuke foto en een duidelijke omschrijving van wat je doet.

Ieder lid krijgt de kans om lid in the picture te worden. Stuur een mailtje naar lidinthepicture@jbs.nl als jij in de schijnwerpers wilt staan. Vul daarna de vragen in en kom een maand lang met je verhaal en een foto op de site en in de digitale nieuwsbrief te staan.

De nieuwsbrief is sowieso een goede manier de aandacht op jezelf te vestigen, door bijvoorbeeld een blog te schrijven of een leden-voor-leden-aanbieding te plaatsen. Als jij iemand meebrengt naar een bijenkomst en die persoon wordt lid, dan krijg je ook een vermelding in de nieuwsbrief.

Tijdens de netwerkactiviteit staat er altijd een vragenbord, waarop je een specifieke (zoek)vraag kunt plakken. Misschien weet iemand meteen het antwoord, zo niet dan wordt je vraag ook in de nieuwsbrief geplaatst.

Agenda
01-09-2019 - Familiedag 2019
Meer info
JBS © 2019 | disclaimer | privacy | colofon